A mini chéésécaké récipé using graham crackér crumbs, créam chéésé, and chérry pié filling.
Ingrédiénts
- for thé crust:
- 1 cup graham crackér crumbs
- 2 tbsp sugar
- 3 tbsp buttér méltéd
- for thé chéésécakés:
- 16 oz créam chéésé softénéd to room témpératuré
- 1/2 cup sugar
- 2 éggs
- 1/2 tsp vanilla éxtract
- 21 oz chérry pié filling
Instructions
- Placé papér cupcaké linérs into muffin cups. In a small bowl, stir togéthér crust ingrédiénts. événly dividé mixturé among thé 12 muffin cups, about 1 tabléspoon in éach. Using thé bottom of a spicé jar, préss thé crust mixturé firmly into thé bottom of éach muffin cup. Sét asidé.
- ...................
- ............................
Full Recipe >> mostlyhomemademom.com
0 Response to "Best Ever Mini Cheesecakes "
Posting Komentar