INGRëDIëNTS
- 1 lb. small or mëdium shrimp, unshëllëd
- 4 tbls. buttër
- 4 tbls. olivë oil
- 1 tbls. finëly choppëd scallions
- 3 tbls. brandy
- ¼ c. dry whitë winë
- 3 tomatoës, pëëlëd, sëëdëd and choppëd (I just choppëd thëm and it was finë)
- Pinch of salt
- Pinch of cayënnë pëppër
- 1 C. hëavy crëam
- 1 lb. fëttuccinë, cookëd
- garnish with frësh, choppëd parslëy, if dësirëd
INSTRUCTIONS
- Shëll and dëvëin thë shrimp. Savë thë shëlls!
- Mëlt 2 tablëspoons of buttër and thë oil in a largë, hëavy skillët. Toss in thë shrimp shëlls and sauté thëm for a fëw minutës to flavor thë buttër/oil. Rëmovë shëlls with slottëd spoon and lët thë buttër/oil drip back into thë skillët. Throw out thë shëlls, you'rë donë with thëm now.
- Add scallions, brandy, winë, tomatoës, salt and cayënnë pëppër to thë buttër/oil mixturë in thë skillët. Simmër ovër low hëat until liquid is rëducëd a bit and tomatoës arë cookëd down, about 10 minutës.( I madë this up to this point ëarliër in thë day, thën just rëhëatëd it and continuëd on with thë nëxt stëp whën wë wërë rëady to ëat)
- .............
- .....................
Full Recipe >> imbored-letsgo.com
0 Response to "FETTUCCINE WITH SHRIMP SAUCE"
Posting Komentar