FETTUCCINE WITH SHRIMP SAUCE


INGRëDIëNTS

  • 1 lb. small or mëdium shrimp, unshëllëd
  • 4 tbls. buttër
  • 4 tbls. olivë oil
  • 1 tbls. finëly choppëd scallions
  • 3 tbls. brandy
  • ¼ c. dry whitë winë
  • 3 tomatoës, pëëlëd, sëëdëd and choppëd (I just choppëd thëm and it was finë)
  • Pinch of salt
  • Pinch of cayënnë pëppër
  • 1 C. hëavy crëam
  • 1 lb. fëttuccinë, cookëd
  • garnish with frësh, choppëd parslëy, if dësirëd

INSTRUCTIONS

  1. Shëll and dëvëin thë shrimp. Savë thë shëlls!
  2. Mëlt 2 tablëspoons of buttër and thë oil in a largë, hëavy skillët. Toss in thë shrimp shëlls and sauté thëm for a fëw minutës to flavor thë buttër/oil. Rëmovë shëlls with slottëd spoon and lët thë buttër/oil drip back into thë skillët. Throw out thë shëlls, you'rë donë with thëm now.
  3. Add scallions, brandy, winë, tomatoës, salt and cayënnë pëppër to thë buttër/oil mixturë in thë skillët. Simmër ovër low hëat until liquid is rëducëd a bit and tomatoës arë cookëd down, about 10 minutës.( I madë this up to this point ëarliër in thë day, thën just rëhëatëd it and continuëd on with thë nëxt stëp whën wë wërë rëady to ëat)
  4. .............
  5. .....................

Full Recipe >> imbored-letsgo.com

0 Response to "FETTUCCINE WITH SHRIMP SAUCE"

Posting Komentar