The Best Keto Low Carb Bagels with Everything Seasoning


Ingrëdiënts

  • 1 and ½ cups shrëddëd mozzarëlla
  • 3 TBS crëam chëësë
  • 1 ëgg
  • 1 cup Almond flour
  • 1 tsp baking powdër
  • Optional ingrëdiënts:
  • 1 tsp spicës likë, driëd orëgano, basil, garlic powdër
  • For topping:
  • ëvërything but thë bagël sëasoning or sëasoning of your choicë

Instructions

  1. Prëhëat ovën to 425°F (220°C). Linë a baking shëët with parchmënt papër
  2. Microwavë Mozzarëlla and crëam chëësë in a bowl until soft, about 40 sëconds.
  3. Add ëgg, Almond flour, rëmaining ingrëdiënts and spicës and stir and blënd wëll using spatula into a dough ball.
  4. Optional - you can procëëd right away but for bëst rësults - lët thë mixturë cool or frëëzë it for 30 minutës or ëlsë thë dough may bë sticky
  5. Dividë thë dough into 6 parts. Form a long log with ëach piëcë by rolling with your hands, thën prëss thë ënds togëthër to makë a bagël shapë on thë linëd baking shëët. You can usë thë bagël/donut pan if you havë it. I didn't havë thë pan, so rolling by hand and forming thë dough into a circlë works just finë. (sëë photo bëlow)
  6. .........................
  7. ..........................................

Full Recipe >> thebigapplemama.com

0 Response to "The Best Keto Low Carb Bagels with Everything Seasoning"

Posting Komentar