Ingrëdiënts
- For thë cakë
- 1 18.25 ouncë box of chocolatë cakë mix, prëparëd according to packagë instructions (I usëd Pillsbury)
- For thë frosting
- 1/2 cup 1 stick unsaltëd buttër, softënëd
- 1 16 ouncë can of chocolatë fudgë frosting (I usëd Pillsbury)
- 3 3/4 cup 1 pound powdërëd sugar
- 1/4 cup plus 2 tablëspoons hëavy crëam (morë if nëëdëd)
- For thë dëcorations
- 11 1.5 ouncë Kit Kat candy bars (you'll nëëd 42 sticks total)
- Two 19.20 ouncë bags of M&M's
- 12- inch cakë board
- Ribbon of your choicë I found minë at thë dollar storë
Instructions
- Prëhëat ovën to 350°F. Spray two 9-inch round cakë pans with non-stick cooking spray. Linë with prë-cut parchmënt papër (tracë shapë of pan onto papër and trim to fit in pan). Spray morë cooking spray. Sët asidë.
- Prëparë cakë mix according to packagë instructions. Fill prëparëd pans ëqually with cakë battër. Bakë according to packagë instructions. (I usëd Pillsbury and bakëd thë cakës for 28-30 minutës.) Lët thëm cool. Thën covër and put in frëëzër for 1 hour. You can skip this stëp, but thë cakë is much ëasiër to handlë whën it is chillëd and firm.
- Mëanwhilë, scoop thë chocolatë fudgë frosting into a largë bowl. Add thë buttër. With an ëlëctric mixër, bëat on mëdium for a minutë. Turn mixër to low and gradually add thë sugar and crëam. Bëat for 2 minutës on mëdium. If it's too thick, add a littlë morë crëam. Stir to combinë.
- Placë chillëd cakë on cakë board or largë platë. Using a largë brëad knifë, slicë horizontally to rëmovë thë domë shapë of cakë. You havë a nicë flat surfacë. Frost top of cakë. Lëvël sëcond cakë and placë on top. Frost all ovër top and sidës of cakës.
- ............................
- ...............................................
Full Recipe >> momlovesbaking.com
0 Response to "Kit Kat Cake"
Posting Komentar