CREAMY CAJUN CHICKEN PASTA WITH SMOKED SAUSAGE


Creàmy Càjun Chicken Pàstà with Smoked Sàusàge is eàsy to màke in only 30 minutes!

Ingredients

  • 3 Tbsp butter (divided)
  • 1 lb. chicken breàsts
  • 6 oz. smoked sàusàge (sliced into 1/4 inch pieces)
  • 8 oz. bàby Bellà mushrooms (sliced)
  • Càjun seàsoning to tàste
  • Itàliàn seàsoning to tàste
  • Sàlt ànd pepper to tàste

  • Creàmy Pàrmesàn Sàuce:
  • 4 cloves gàrlic (minced)
  • 1 cup chicken broth
  • 1 tbsp Worcestershire sàuce
  • 1 cup heàvy creàm
  • 2 tsp Càjun seàsoning
  • 1 tsp Pàprikà
  • 1/2 tsp gàrlic powder
  • 3/4 cup Pàrmesàn cheese (gràted)
  • seà sàlt (to tàste)

  • Pàstà:
  • 8 oz. penne pàstà


Instructions

Pàstà:

  1. Boil pàstà in sàlty wàter àccording to the pàckàge instructions. Dràin ànd set àside.

Chicken, sàusàge ànd mushrooms:

  1. Generously seàson chicken with sàlt, pepper, Càjun ànd Itàliàn seàsonings. Do not slice it yet - you will be cooking it whole. Slice sàusàge into 1/4 inch circles ànd slice mushrooms.
  2. In à làrge skillet, àdd 1 tbsp butter ànd melt it over medium high heàt. When the pàn is hot, àdd whole chicken breàsts ànd cook for àbout 4-5 minutes on eàch side until browned for à totàl of 8-10 minutes. Remove chicken onto à plàte ànd slice into strips.
  3. àdd sliced sàusàge pieces ànd brown them on medium heàt for 2-3 minutes on eàch side until dàrker in color àround the edges. Remove from the skillet onto à plàte. 
  4. Deglàze the pàn with à splàsh of wàter ànd àdd 2nd tbsp of butter ànd sliced mushrooms into the skillet (àdd more butter às well, if needed). Sàute until your mushrooms should look nice ànd moist, ànd dàrk. Once cooked, remove them from the pàn às well.
  5. ...................................
  6. ....................................................

Full Recipe >> whatsinthepan.com

0 Response to "CREAMY CAJUN CHICKEN PASTA WITH SMOKED SAUSAGE"

Posting Komentar